viernes, 12 de abril de 2013

EDUCACIÓ VIAL A L’IES PERE D’ESPLUGUES



El cap de la Policia Local de la Pobla Llarga, Francisco López Oltra, ha impartit un any més a l’alumnat de 1r i 2n d’ESO de l’IES Pere d’Esplugues unes xerrades sobre educació vial. Enguany s’han celebrat els dies  5, 6 i 19 de febrer i 5 de març i continuaran els propers 16, 17 i 30 d'abril, centrant-se més específicament en aquesta segona part en la relació entre alcohol i conducció.
Aquestes xerrades han estat organitzades pel Departament d’Orientació del centre i han comptat amb la col·laboració dels tutors, que han valorat molt positivament la capacitat de Francisco López per apropar-se a un alumnat molt jove i amb molts dubtes relacionats amb el tema i per transmetre les seues experiències. També l’alumnat s’ha manifestat en aquest sentit.
Francisco López col·labora desinteressadament amb el centre des de fa anys, no sols en l’educació vial, sinó també en qualsevol assumpte que haja necessitat de la intervenció de la policia local. La comunitat educativa de l’IES Pere d’Esplugues agraeix la seua capacitat de treball i la seua implicació per facilitar la interrelació entre dues institucions públiques que han de tenir en comú la vocació de fer ciutadania responsable i capaç de conviure en societat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario